Εκθετήριο Χονδρικής 
Λεωχάρους 6, Σύνταγμα (1ος  όρ.)
 210-3219967 (κατόπιν ραντεβού)
info@metalart-mendrinos.gr

 

 Εργαστήριο 
Λεωκορίου 6-8, Ψυρρή (3ος όρ.)
10554 - Αθήνα
 210-3255272, 694-6687780

Ελληνικά Χειροποίητα Διακοσμητικά Αντικείμενα από Μπρούντζο & Αλουμίνιο
Επαγγελματικά δώρα - Βραβεία - Γούρια - Μετάλλια - Κοπές Ορείχαλκου

To Καλλιτεχνικό Εργαστήριο «ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ – Η τέχνη στο μέταλλο» φιλοτεχνεί από το 1981 πρωτότυπα χειροποίητα αντικείμενα από μασίφ μέταλλο, μπρούντζο & αλουμίνιο.

Είμαστε ελληνική βιοτεχνία με βαθιά εμπειρία και τεχνογνωσία της ελληνικής παραδοσιακής τεχνικής χύτευσης σε χώμα και παντός είδους επεξεργασίας και κατασκευής μετάλλου. Όλα τα στάδια παραγωγής ολοκληρώνονται εσωτερικά στην επιχείρησή μας. Έτσι, εξασφαλίζουμε την άμεση ανταπόκριση στη ζήτηση και τους ρυθμούς του σύγχρονου εμπορίου, μειώνοντας στο ελάχιστο το χρόνο παράδοσης. Παράγουμε αποκλειστικά κατά παραγγελία και προσφέρουμε υψηλή ποιότητα επεξεργασίας, χωρίς πρόσθετα κόστη αποθήκευσης στην τιμή του αντικειμένου.

Κάθε πελάτης είναι για μας σημαντικός ανεξάρτητα από την ποσότητα και το είδος συνεργασίας. Εξυπηρετούμε όλες τις παραγγελίες στηρίζοντας την ελληνική αγορά γεμάτοι αισιοδοξία, υπευθυνότητα, χαμόγελο και συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης. Αποτέλεσμα ένα πλήρως ικανοποιημένο δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δημιουργούμε για σας:

 • Διακοσμητικά είδη από μπρούντζο & αλουμίνιο, με πλούσια συλλογή από ελληνικά θέματα (καράβια, στεφάνια & κλαδιά ελιάς)
 • Επαγγελματικά Δώρα - Είδη Γραφείου (καρτοθήκες – πρες-παπιέ –χαρτοκόπτες – μολυβοθήκες - κουτιά)
 • Γούρια
 • Γλυπτά
 • Βραβεία - Μετάλλια - Νομίσματα - Πλακέτες – Αναμνηστικά
 • Ειδικές κατασκευές μετάλλου & σε συνδυασμό με plexiglass / μάρμαρο
 • Μπομπονιέρες & Δώρα γάμου
 • Κοπές σχεδίων από φύλλο μετάλλου (ορείχαλκο, αρζαντό, ατσάλι)

Ειδικότητά μας, ο σχεδιασμός και η κατασκευή των επιχειρηματικών δώρων σας. Εμπνεόμενοι από το λογότυπο, την ιδέα ή εικόνα που θα μας δώσετε, υλοποιούμε αξέχαστα συνεδριακά δώρα, μοναδικά αντικείμενα τέχνης που εξυπηρετούν άριστα την προώθηση των πωλήσεων και των δημοσίων σχέσεων, χωρίς να στερούνται του χρηστικού τους χαρακτήρα. Όλα τα αντικείμενα μπορούν να δεχθούν λογότυπο με χάραξη (laser ή διαμάντι) ή μεταλλική πλακέτα στη βάση τους. Παράλληλα, μπορεί να προστεθεί στο αντικείμενο βάση διαφορετική ή μεγαλύτερη από μέταλλο (αλουμίνιο / μπρούντζο), μάρμαρο ή plexiglass.

Εγγύηση της δουλειάς μας, τα επιτυχημένα μοντέλα – βραβεία που έχουμε υλοποιήσει ανά καιρούς για γνωστές εταιρείες, ιδρύματα, πωλητήρια μουσείων και η συνεργασία μας με γνωστούς καλλιτέχνες και γλύπτες.

Επίσης, με αγάπη και σεβασμό για την ελληνική παράδοση, δημιουργούμε για όσα καταστήματα ειδών δώρων και τοπικούς συλλόγους το επιθυμούν πλήρεις συλλογές από προϊόντα βασισμένα σε θέματα της περιοχής τους με χαμηλό κόστος παραγωγής μοντέλου.

Τα αντικείμενά μας είναι:

 • Ελληνικά και παραδοσιακά. Παράγονται με την παραδοσιακή μέθοδο της χύτευσης στο εργαστήριό μας.
 • Χειροποίητα καθ’ όλη τη διαδικασία της παραγωγής και επεξεργασίας.
 • Από μασίφ μέταλλο, μπρούντζο & αλουμίνιο, πλήρως ανακυκλώσιμο, χωρίς βερνίκι. Το μέταλλο αποτελεί πάντα μία μετρήσιμη αξία και ως πρώτη ύλη.
 • Ποιοτικά και μεγάλης αντοχής. Μεταφέρονται εύκολα, δεν καταστρέφονται και αν χρειαστεί επισκευάζονται.
 • Διαχρονικής αξίας δημιουργίες τέχνης. Ταιριάζουν στη διακόσμηση κάθε χώρου μοντέρνου ή κλασσικού και βρίσκονται εκεί για να θυμίζουν μία όμορφη φιλία, ανάμνηση, συνεργασία για πολλά χρόνια αργότερα.

Αφιερώστε μας λίγο από το χρόνο σας για να σας ξεναγήσουμε στη συλλογή μας διαδικτυακά ή στο μόνιμο εκθετήριό μας. Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,

Ηλιάδου Μαρία

Υπεύθυνη Επικοινωνίας &
Εξυπηρέτησης Πελατών

Διαχρονικές δημιουργίες από πραγματικό μέταλλο, μπρούντζο & αλουμίνιο
Αντικείμενα τέχνης  ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής
Πολύτιμη πρώτη ύλη, μεγάλης αντοχής και πλήρως ανακυκλώσιμη

Παραδοσιακή τεχνική χύτευσης σε άμμο & επεξεργασία στο χέρι
Ειδικές κατασκευές  –  Χάραξη λογοτύπου
Επαγγελματικά δώρα υψηλής αισθητικής σε τιμές εργαστηρίου

 210-3255272, 210-3219967, 6946-687780, info@metalart-mendrinos.gr

porn