Εκθετήριο Χονδρικής 
Λεωχάρους 6, Σύνταγμα (1ος  όρ.)
 210-3219967 (κατόπιν ραντεβού)
info@metalart-mendrinos.gr

 

 Εργαστήριο 
Λεωκορίου 6-8, Ψυρρή (3ος όρ.)
10554 - Αθήνα
 210-3255272, 694-6687780

Ελληνικά Χειροποίητα Διακοσμητικά Αντικείμενα από Μπρούντζο & Αλουμίνιο
Επαγγελματικά δώρα - Βραβεία - Γούρια - Μετάλλια - Κοπές Ορείχαλκου

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ
& ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ!

Δημιουργούμε καθημερινά για σας μοναδικές ελληνικές, χειροποίητες συνθέσεις από μπρούντζο & αλουμίνιο. Προτείνουμε να επιλέξετε μέσα από την πλούσια συλλογή μας, το αντικείμενο που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα ή να σχεδιάσουμε από την αρχή την δική σας ιδέα αποκλειστικά για την εταιρεία σας. Με εργαλεία την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία σε κάθε είδους επεξεργασία μετάλλου, κατασκευάζουμε άμεσα πρωτότυπα μοντέλα, σε τιμές εργαστηρίου, με έμφαση στην αισθητική και συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.

  Έχοντας ως έμπνευση το λογότυπο ή την εικόνα που θα μας δώσετε, δημιουργούμε αξέχαστα συνεδριακά δώρα, διαχρονικά πολυτελή αντικείμενα τέχνης, υψηλής ποιότητας και αντοχής από πραγματικό μέταλλο, πλήρως ανακυκλώσιμο. Τα μοντέλα μας εξυπηρετούν άριστα την προώθηση των πωλήσεων και των δημοσίων σχέσεων συνδυάζοντας ένα δυνατό χρηστικό χαρακτήρα πάντα με τη σφραγίδα της εταιρείας σας.
  Όλα τα αντικείμενα μπορούν να δεχθούν λογότυπο με χάραξη (laser ή διαμάντι) ή μεταλλική πλακέτα στη βάση τους. Παράλληλα, μπορεί να προστεθεί στο αντικείμενο βάση διαφορετική ή μεγαλύτερη από μέταλλο (αλουμίνιο / μπρούντζο), μάρμαρο ή plexiglass.
  Όλη η παραγωγή ολοκληρώνεται εντός του εργαστηρίου μας με αποτέλεσμα την επιτυχή μας ανταπόκριση στους σύγχρονους ρυθμούς ζήτησης της ελληνικής αγοράς. Κάθε παραγγελία προωθείται στην παραγωγή κατόπιν ζήτησης με μέσο χρόνο επεξεργασίας 7-10 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την ποσότητα και το μοντέλο.
  Επίσης, με αγάπη και σεβασμό για την ελληνική παράδοση, δημιουργούμε για όσα καταστήματα ειδών δώρων και τοπικούς συλλόγους το επιθυμούν πλήρεις συλλογές από προϊόντα βασισμένα σε θέματα της περιοχής τους με χαμηλό κόστος παραγωγής μοντέλου.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α. Ειδικές κατασκευές με θέμα: 

1) α. Το εταιρικό λογότυπο / προϊόν

    β. Αναμνηστικά δώρα δήμων με εφαρμογή λογοτύπου σε διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα γραφείου

    γ. Πωλητήρια μουσείων & χώρων τέχνης

2) την επιχειρηματική δραστηριότητα

3) την ιδέα / διαφημιστική καμπάνια π.χ. ΟΜΙΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ


Β. Εταιρικά Βραβεία

Γ. Βραβεία Συλλόγων – Αριστεία Μαθητών


Δ. Μετάλλια - Αναμνηστικές Πλακέτες

Ε. Μπρελόκ - Καρφιτσάκια πέτου/Pins - Moneyclip


Στ. Ενθύμια Συνεργασίας / Αδελφοποίησης

Χάραξη του λογοτύπου σε όλα τα αντικείμενα με:

  • Ενσωμάτωση του σήματος στη χύτευση του αντικειμένου –  απαιτεί κατασκευή ειδικής μακέτας. Προτιμάται για λογότυπα / σήματα απλά και με μεγάλες επίπεδες επιφάνειες. Μέσος χρόνος κατασκευής 7-15 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τη ροή παραγωγής.
  • Χάραξη του λογοτύπου με laser πάνω στα αντικείμενα - χρειάζεται το λογότυπο σε γραμμική μορφή γραφιστικού προγράμματος corel  ή illustrator και εφαρμόζεται κατευθείαν πάνω στο μεταλλικό αντικείμενο.  Προτιμάται για χαράξεις διακριτικές, λεπτομερείς, ακριβείας και μικρής διάστασης. Μέσος χρόνος χάραξης 4-7 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τη ζητηθείσα ποσότητα.
  • Αποτύπωση με καλούπι πρέσσας / βύθισης - χρειάζεται σχεδιασμένο το λογότυπο σε γραμμική μορφή corel  ή illustrator.  Απαιτεί κατασκευή ειδικών ατσάλινων καλουπιών κοπής & διαμόρφωσης και εφαρμόζεται μόνο πάνω σε φύλλο μετάλλου μέχρι 4mm.  Προτιμάται για μεγάλες ποσότητες παραγγελιών (από 200 τεμάχια και άνω) λόγω κόστους και για ανάγλυφες χαράξεις ακριβείας με μικρή διάσταση όπως τα μετάλλια.  Μέσος χρόνος κατασκευής καλουπιού 20 εργάσιμες και 10 μέρες για κατασκευή αντικειμένων.
  • Εναλλακτικά, δύναται να γίνει κατασκευή πλακέτας από ορείχαλκο ή PVC και να επικολληθεί στη βάση που επιθυμούμε.  Προτιμάται συνήθως για απονομές βραβείων σε πολλούς και διαφορετικούς αποδέκτες ή όταν θέλουμε να αποφύγουμε απευθείας χάραξη στο αντικείμενο π.χ. plexi-glass.  Επίσης συνίσταται για πιεσμένα χρονικά περιθώρια παραγωγής & παράδοσης – τα ταμπελάκια παράγονται παράλληλα με τα αντικείμενα.  Μέσος χρόνος 3-6 εργάσιμες μέρες.

Συσκευασία πολυτελείας

  • Παρέχεται σε όλες τις παραγγελίες για ποσότητες 50 τεμαχίων και άνω, κατόπιν αιτήματος και με συμπληρωματική προσφορά ανάλογα με την ποσότητα, το χρώμα, την ποιότητα και το υλικό. Χρειάζεται 10 εργάσιμες μέρες από την έγκριση της παραγγελίας με κατάθεση προκαταβολής. Για μικρότερες ποσότητες και πιο άμεσες παραδόσεις, θα εξετάζεται η εκάστοτε διαθεσιμότητα στην αγορά με βάση τους χρόνους παράδοσης με ειδική προσφορά κατά περίπτωση. Συνήθως, προτείνεται το μπλε κουτί πολυτελείας (ασημικών) με χαρτί αφής και κορδέλλα αντίστοιχης ποιότητας.

Πιστοποιητικό γνησιότητας

  • Συνοδεύει όλα τα αντικείμενα του εργαστηρίου μας κατόπιν συνεννοήσης με τον πελάτη. Πιστοποιεί το εργαστήριο κατασκευής τους και αναφέρει το υλικό παραγωγής και την ιστοσελίδα του κατασκευαστή στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Διαχρονικές δημιουργίες από πραγματικό μέταλλο, μπρούντζο & αλουμίνιο
Αντικείμενα τέχνης  ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής
Πολύτιμη πρώτη ύλη, μεγάλης αντοχής και πλήρως ανακυκλώσιμη

Παραδοσιακή τεχνική χύτευσης σε άμμο & επεξεργασία στο χέρι
Ειδικές κατασκευές  –  Χάραξη λογοτύπου
Επαγγελματικά δώρα υψηλής αισθητικής σε τιμές εργαστηρίου

 210-3255272, 210-3219967, 6946-687780, info@metalart-mendrinos.gr

porn